search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Ολυμπιακός εναντίον Αστυνομίας για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα!

06.02.2018 18:13
Ολυμπιακός εναντίον Αστυνομίας για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα! - Media

 

Τη μη κλήση του ΠΑΟΚ σε απολογία για τα όσα έγιναν στα Γιάννενα, αλλά και τη στάση της ΕΛ.ΑΣ, σχολίασε ο Ολυμπιακός. «Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου», τονίζουν οι Πειραιώτες.

Εκτός από τη θέση τους για το ενδεχόμενο ποινής αφαίρεσης βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, στον Ολυμπιακός σχολίασαν τη μη κλήση του ΠΑΟΚ σε απολογία, για τα όσα προκάλεσαν οπαδοί του στα Γιάννενα, αλλά και τη στάση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ανέφεραν: «Ό,τι είδε όλη η Ελλάδα στα βίντεο με τους βανδαλισμούς και τα τα ”ντου” των οπαδών του ΠΑΟΚ στους ”Ζωσιμάδες” δεν έγινε ποτέ, τελικά, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 δεν υπάρχει κράτος δικαίου!

Συγχαρητήρια στον κ. Τόσκα».

Σημείωναν, δε, πως τα πρωταθλήματα, πλέον, τα κρίνει η αστυνομία και η συμπεριφορά της, τονίζοντας πως, ενώ στο φαληρικό γήπεδο η ΕΛ.ΑΣ προκαλούσε τον κόσμο, στο γήπεδο του ΠΑΣ έκανε ότι δεν είδε τίποτα…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:44