search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Άγκυρα: Δεν έχουμε διαφωνίες με τη Ρωσία για την επιχείρηση στην Συρία

06.02.2018 18:36
Τσαβούσογλου: Αποσύραμε το Oruc Reis, θέλουμε διάλογο για όλα τα θέματα - Media

 

Η Τουρκία και η Ρωσία δεν έχουν καμία διαφωνία όσον αφορά την στρατιωτική επιχείρηση που πραγματοποιεί η Άγκυρα στην περιοχή Αφρίν, στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες είχαν στενές επαφές για την επιχείρηση.

Η Τουρκία ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες την στρατιωτική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελαίας» από ξηρά και αέρος με σκοπό να πλήξει τις κουρδικές «Μονάδες Προστασίας του Λαού» (YPG) στο Αφρίν.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε την δήλωση αυτή σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο TGRT Haber, κατά την διάρκεια της οποίας είπε επίσης, ότι η Τουρκία έχει ολοκληρώσει την κατασκευή έξι παρατηρητηρίων στην περιοχή του Ιντλίμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34