search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34
MENU CLOSE

Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου – Με απόφαση των Συμβολαιογράφων Αθηνών, Πειραιά, Αιγαίου, Δωδεκανήσου

06.02.2018 19:33
Τράπεζες: Έρχεται «τσουνάμι» πλειστηριασμών 1ης κατοικίας τους επόμενους μήνες - Media

 

Οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσου αναστέλλονται μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2018, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ενώ οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κανονικά.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του συλλόγου, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη, θα παρέχεται άδεια από το σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34