23/01/2019 19:28:25

Κίνα: Οι πωλήσεις λιανικής αναμένεται ν’ αυξηθούν κατά 10%, μέσα στο 2018

Κίνα: Οι πωλήσεις λιανικής αναμένεται ν’ αυξηθούν κατά 10%, μέσα στο 2018 - Media

 

Οι πωλήσεις λιανικής στην Κίνα αναμένεται ν’ αυξηθούν κατά 10% μέσα στο 2018, με το οικονομικό τους ύψος να ξεπερνά τα 40 τρισεκατομμύρια γουάν (6,38 τρισεκατομμύρια δολάρια) σύμφωνα με αναφορά που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων λιανικής έχουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίας καινοτομίας, καθώς οι Κινέζοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα προκειμένου να έχουν την εμπειρία χρήσης και αξιοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Παράλληλα, η προσφορά έξυπνων υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου εξελίσσεται στην κινητήριο δύναμη για την αύξηση της κατανάλωσης, σύμφωνα με τον Ζάο Πινγκ που είναι ερευνητής του ινστιτούτου (China Council for the Promotion of International Trade -CCPIT) που δημοσιοποίησε την αναφορά.

Οι πωλήσεις λιανικής των καταναλωτικών προϊόντων κατέγραψαν αύξηση 10,2% το 2017, ξεπερνώντας τα 36 τρισεκατομμύρια γουάν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.