search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Μιλάω στον άντρα μου ακόμα και μετά τον θάνατό του

07.02.2018 08:12
Σπουδαίοι Καναδοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κατά του κορωνοϊού  - Media

 

«Σφίγγω το χέρι του άντρα μου και “χτυπάμε ξύλο” μαζί, πριν από κάθε show» εξομολογήθηκε η Σελίν Ντιόν. Ο σύζυγος της Ντιόν, ο Καναδός μουσικός παραγωγός Ρενέ Άντζελιλ, πέθανε, τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 73 χρόνων (καρκίνος στους πνεύμονες). Όμως, η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» έχει φροντίσει να έχει ένα μπρούτζινο εκμαγείο του χεριού του Ρενέ.

«Ακόμη και μετά την αποχώρησή του, εξακολουθώ να του μιλάω» είπε στο αυστραλιανό περιοδικό Stellar Magazine.

Αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις μουσικές σκηνές ως φόρο τιμής στον Ρενέ: «Ο σύζυγός μου ήθελε να επιστρέψω στη σκηνή πριν πεθάνει, αυτό είναι που ήθελε πάνω απ’ όλα. Έτσι, επέστρεψα ενόσω ζούσε ακόμα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα συνέχιζα. Κι έτσι, του απέδειξα ότι ναι, θα συνέχιζα».

«Του είπα ότι έχω τα παιδιά (σ.σ. τον 17χρονο Τσαρλς και τα εφτάχρονα δίδυμα, Νέλσον και Έντι) κι ότι θα πρέπει να μ’ εμπιστεύεται… Φαντάζομαι ότι ήθελε, πριν φύγει, να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά. Προσπαθώ να του αποδείξω, κάθε μέρα, ότι είμαι καλά. Τα παιδιά μεγαλώνουν, αισθανόμαστε δυνατοί. Είμαστε καλά» συνέχισε.

Πίστωσε στον σύζυγό της το ότι «της δίδαξε τόσα πολλά» και το ότι έδωσε τα πάντα γι’ αυτήν: «Υποθήκευσε το σπίτι του για να πληρώσει για το πρώτο μου άλμπουμ (σ.σ. το “La voix du bon Dieu” του 1981). Έκανε σπουδαία δουλειά. Αυτό που μου έδινε σ’ όλη τη ζωή του θα είναι πάντα μαζί μου».

Αναφέρθηκε επίσης η Γαλλο-καναδή τραγουδίστρια στο πώς σκέφτεται να γιορτάσει μια ημερομηνία-ορόσημο γι’ αυτήν (στις 30 Μαρτίου γίνεται 50). «Δεν είμαι κορίτσι με εμμονή στα γενέθλια, ούτε καν όταν ήμουν 20. Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον θα κάνω ένα show (σ.σ. στο Ceasars Palace, στο Λας Βέγκας, όπου έχει συμβόλαιο). Αλλά το 5 είναι ο γούρικος αριθμός μου, άρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι 50» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20