search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Ο κακός χαμός στο Survivor: Στα… δύο οι μαχητές πριν την ασυλία! (Video)

07.02.2018 09:11
Ο κακός χαμός στο Survivor: Στα... δύο οι μαχητές πριν την ασυλία! (Video) - Media

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Survivor λίγο πριν το αγώνισμα για την ασυλία με τον Ηλία Γκότση και τον Νικόλα Αγόρου να διαφωνούν για τα ματσαρίσματα στα παιχνίδια, ενώ σαφή θέση στη μεταξύ τους λογομαχία πήρε και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

«Η ομάδα έχει ψιλοδιασπαστεί. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν θέμα γοήτρου στο μυαλό, ποιος έχει τις πιο πολλές νίκες, πώς θα φανώ έξω. Υπάρχει και το ξέρουμε και απλά κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάχτυλό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον Ηλία Γκότση να προσθέτει: «Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τι είδους απαιτήσεις έχει. Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι “παίρνω εγώ αυτόν κι εσείς κάντε πίσω” προσβάλλει άλλους πέντε άντρες».

Ο Νικόλας Αγόρου από την πλευρά του είπε τα εξής: «Κάποιοι επιλέγουν εξ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί θέλουν τη νίκη για να φανεί ότι κέρδισαν. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αξία. Εγώ κοιτάω πάντα να δίνω όλο μου το είναι, όλη μου τη ψυχή για την ομάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41