search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:37
MENU CLOSE

Μετακομίζει οίκος ανοχής – Λόγω έλλειψης εχεμύθειας «έκοψε» η δουλειά

07.02.2018 09:22
Ποιος κορωνοϊός: Οίκος ανοχής λειτουργούσε στη διάρκεια της καραντίνας με...ραντεβού - Media

 

Δεν ευδοκίμησε επιχειρηματικά, όπως φαίνεται, ο οίκος ανοχής που άνοιξε και λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό στη Ρούσα Λίμνη, μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει, με επιστολή του προς το δήμο, εξηγεί τους λόγους, με πρώτο και κύριο ότι από τη θέση του το μισθωμένο κτίριο «δεν πληροί τις προϋποθέσεις της εχεμύθειας και της διακριτικότητας» με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει στην επιστολή του, «κάποιοι πελάτες μου κατ’ ιδίαν μου είπαν ότι δεν πρόκειται να ξανάρθουν στο μέλλον, λόγω του προβλήματος αυτού». Επιπλέον, όπως επισημαίνει, πλησίον υπάρχουν σπίτια μονίμων κατοίκων οι οποίοι «δυσανασχετούν». «Αντιλαμβάνεστε» – επισημαίνει ο επιχειρηματίας – «ότι η επίσκεψη σε ένα κατάστημα όπως το δικό μου, είναι ό,τι πιο προσωπικό ζήτημα υπάρχει και θα πρέπει, εξαιρετικά στην επαρχία, πέραν της εχεμύθειας του προσωπικού μου, να προστατεύω με τον οποιονδήποτε τρόπο, την ιδιωτικότητα και ανωνυμία του πελάτη, που δυστυχώς, σήμερα, λόγω των αντικειμενικών αυτών δυσκολιών (κτιριακό και τοποθεσία), υστερώ, χωρίς να ευθύνομαι…».

Τι ζητά ο εν λόγω επιχειρηματίας, από το δήμο; Να τροποποιηθεί η απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, που όριζε ότι το κτίριο στο οποίο θα λειτουργεί οίκος ανοχής δεν θα πρέπει να έχει πρόσοψη σε εθνική ή επαρχιακή οδό…

Και αυτό, γιατί ήδη έχει βρει άλλο κτίριο στα όρια των δήμων Αγίου Νικολάου και Χερσονήσου (κάπου στα Μάλια), που έχει ανάγκη την τροποποίηση αυτή για να αδειοδοτηθεί η λειτουργία του, μιας και είναι μέσα σε ελαιώνα και μακριά από ιδιωτικές οικίες.

Πηγή: anatolh.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:37