search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58
MENU CLOSE

MasterChef: Εκτός εαυτού ο παίκτης με τους κριτές – «Ποιος είναι αυτός που θα μου πει πώς να μαγειρέψω;» (Video)

07.02.2018 11:13
MasterChef: Εκτός εαυτού ο παίκτης με τους κριτές - «Ποιος είναι αυτός που θα μου πει πώς να μαγειρέψω;» (Video) - Media

 

Όλο και μεγαλύτερη γίνεται η κόντρα στο MasterChef 2 με τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι κριτές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν ένα πιάτο με γεμιστό κολοκυθάκι. Κάποιοι από τους παίκτες δεν τήρησαν τις οδηγίες τους με αποτέλεσμα οι κριτές να αρνηθούν να δοκιμάσουν τα πιάτα τεσσάρων διαγωνιζομένων. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Χατζόπουλος ο οποίος αντέδρασε στη συμπεριφορά των κριτών λέγοντας στην κάμερα τα εξής:

«Για μένα ήταν πάλι γεμιστό κολοκυθάκι. Ποιος είναι αυτός που θα μου πει εμένα πώς θα μαγειρέψω; Η μαγειρική είναι κάτι πολύ προσωπικό. Αλλά εδώ πέρα κρίνομαι από κάποιους ανθρώπους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:58