23/09/2020 23:08:51

Πρώην βουλευτής προσπάθησε να φωτογραφίσει τη δικογραφία για τη Novartis

Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδίοικηση  - Media

 

Την ασφάλεια του κοινοβουλίου επιστράτευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής προκειμένου να περιφρουρήσουν την διαδικασία ανάγνωσης της δικογραφίας για τα «μαύρα» ταμεία της Novartis και να περιορίσουν τον κίνδυνο διαρροής πληροφοριών. 

Είναι χαρακτηριστικό πως όσοι εισέρχονται στο γραφείο 131 του πρώτου ορόφου του Μεγάρου της Βουλής παραδίδουν το κινητό τους στην φρουρά. 

Σύμφωνα με το protothema.gr αιτία για τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας αποτελεί η απόπειρα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη να φωτογραφίσει σελίδες της δικογραφίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ενέργεια του κ. Λιντζέρη έγινε αντιληπτή από υπάλληλο της Βουλής που βρίσκεται εντός του αρμόδιου γραφείου με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον ειδικό γραμματέα της Βουλής αλλά και την φρουρά. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν  ότι ο κ. Λιντζέρης ισχυρίστηκε αρχικά ότι διέγραψε το φωτογραφικό υλικό, χωρίς ωστόσο να γίνει πιστευτός. 

Για τον λόγο αυτό η ασφάλεια του κατέσχεσε το κινητό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει υλικό της δικογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.