search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Επιχειρηματίας από την Κρήτη καταγγέλλει ξενοδοχείο: «Μου έκλεψαν το Rolex» (Video)

07.02.2018 11:15
Επιχειρηματίας από την Κρήτη καταγγέλλει ξενοδοχείο: «Μου έκλεψαν το Rolex» (Video) - Media

Επεισόδιο σημειώθηκε σε ξενοδοχείο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη διαπίστωσε ότι χάθηκε από το δωμάτιο το ρολόι του και κατηγόρησε τη καμαριέρα.

Επεισόδιο σημειώθηκε σε ξενοδοχείο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη διαπίστωσε ότι χάθηκε από το δωμάτιο το ρολόι του και κατηγόρησε τη καμαριέρα. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον υπεύθυνο της υποδοχής κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, πιθανόν το ρολόι να το πήρε η καμαριέρα που μπήκε να τακτοποιήσει το δωμάτιο του,  λίγα λεπτά αφότου έφυγε γύρω στις 13.45 το μεσημέρι του Σαββάτου.

 Όπως αναφέρει το protothema.gr επιστρέφοντας στο δωμάτιό του, γύρω στις 9 το βράδυ αντιλήφθηκε ότι το Rolex Deepsea αξίας 10.800 ευρώ που είχε αφήσει πάνω στο τραπεζάκι έλειπε από την θέση του. Όπως υποστηρίζει η καμαριέρα άφησε ατακτοποίητο το δωμάτιο, πιθανόν μέσα στη βιασύνη της για να πάρει το πανάκριβο ρολόι και να φύγει προτού γίνει αντιληπτή. Στη συνέχεια, απαιτεί απ΄ τον υπεύθυνο της ρεσεψιόν να του δώσει τα στοιχεία της καμαριέρας για να έρθει σε επαφή μαζί της. «Θα μου δώσεις το όνομα; Αν ήσουν συνεργάσιμος θα μου έλεγες, έλα να μπούμε στις κάμερες του διαδρόμου, να δούμε ποιοι μπήκαν στο δωμάτιο σου».

Απ΄την πλευρά του ο ρεσεψιονίστ του απαντά ότι δεν υπάρχουν κάμερες στο ξενοδοχείο.  «Ποια είναι τα ονόματα, ποιοι καθάρισαν το δωμάτιο μου, μπορείς να μου το πεις;» επιμένει. «Δεν είναι στο χέρι μου» του απαντάει ο υπάλληλος. Λίγο αργότερα,  ο επιχειρηματίας τηλεφωνεί στον αξιωματικό του Ανακριτικού Τμήματος Ασφάλειας Αθηνών και εξηγεί στον αστυνομικό τι ακριβώς είχε συμβεί, ο οποίος με την σειρά του τον συμβουλεύει να επισκεφτεί το επόμενο πρωί το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων για να υποβάλει μήνυση. Τελικά, ο επιχειρηματίας υπέβαλε μήνυση όταν επέστρεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει και χρηματική αποζημίωση.

Ο υπεύθυνος προσωπικού, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, χρησιμοποίησε μια συσκευή την οποία τοποθέτησε στην κλειδαριά για να διαπιστώσει ποιος μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που έλειπε ο πελάτης. Όπως απαντά ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου εκφράζει τη λύπη του αλλά τονίζει ότι η επιχείρηση δεν έχει καμία ευθύνη από τη στιγμή που το ρολόι δεν είχε τοποθετηθεί στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου.

 

Αναλυτικά η απάντηση του ξενοδοχείου:
Ο πελάτης μας Κ.Μ. ο οποίος αφίχθη στο ξενοδοχείο την 2-2-2018 και αναχώρησε την 4-2-2018, μας δήλωσε ότι κατά την  απουσία του από το δωμάτιο του με αρ. 1505  έχασε ένα ρολόι μάρκας Rolex το οποίο είχε αφήσει στο κομοδίνο του ξενοδοχείου.

Πραγματικά λυπούμαστε για τη απώλεια αυτή, όμως το ξενοδοχείο μας, όπως αυτό συμβαίνει διεθνώς, δεν έχει καμία ευθύνη για την απώλεια τιμαλφών και χρημάτων πελατών του αν δεν τοποθετούνται στα υπάρχοντα χρηματοκιβώτια, όπως αναφέρεται και στη σχετική πινακίδα που είναι αναρτημένη στην reception του ξενοδοχείου μας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37