search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Πατέρας παράτησε την γυναίκα του και έκανε παιδί με την κόρη του – Συνελήφθησαν για αιμομιξία (Photos)

07.02.2018 12:39
Πατέρας παράτησε την γυναίκα του και έκανε παιδί με την κόρη του – Συνελήφθησαν για αιμομιξία (Photos) - Media

Για μια περίεργη ιστορία κάνουν λόγο οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ καθώς ο 42χρονος Αμερικανός Steven Pladl κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να ζήσει με την κόρη του Katie Pladl, με την οποία απέκτησαν ένα δικό τους παιδί.

Για μια περίεργη ιστορία κάνουν λόγο οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ καθώς ο 42χρονος Αμερικανός Steven Pladl κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τη σύζυγό του για να ζήσει με την κόρη του Katie Pladl, με την οποία απέκτησαν ένα δικό τους παιδί.

Το ζευγάρι είχε δώσει την κόρη του για υιοθεσία και έζησαν χωριστά για χρόνια, ωστόσο η νεαρή αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών, να τους αναζητήσει μέσω social media.

Την καταγγελία στην αστυνομία, έκανε η παρατημένη σύζυγος και μητέρα . Ο 42χρονος Steven Walter Pladl και η βιολογική του 20χρονη κόρη Katie Rose Pladl, συνελήφθησαν για αιμομιξία μέσα στο σπίτι τους στο Knightdale στη βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, η Katie ζούσε ξανά με τους βιολογικούς γονείς της από τον Αύγουστο του 2016. Αφού μετακόμισε κοντά τους στη Βιρτζίνια, ο μπαμπάς της σταμάτησε να κοιμάται με τη μητέρα της και μετακόμισε στο δωμάτιο της όπως δήλωσε η σύζυγος του στην αστυνομία.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο Steven και η σύζυγός του πήραν διαζύγιο τρεις μήνες αργότερα, λίγο πριν εξομολογηθεί πως πατέρας και κόρη είχαν αποκτήσει το δικό τους παιδί και σκόπευαν να παντρευτούν.

Τον Μάιο του 2017 την ιστορία έμαθαν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας και το θέμα του γάμου τους δημοσιοποιήθηκε τον Ιούλιο, όταν η Katie το ανακοίνωσε επισήμως στην βιολογική της μητέρα.

Ο 42χρονος πατέρας ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες περί αιμομιξίας αμέσως μόλις τον συνέλαβαν.

Είχε ζητήσει μάλιστα από τα δυο μικρότερα παιδιά του να αποκαλούν την Katie θετή τους μητέρα, παρά το γεγονός ότι ήταν αδερφή τους. Όταν η σύζυγος έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της ήλθε σε επαφή με τον πρώην σύζυγό της και τον ρώτησε αν είχε ερωτικές σχέσεις με την κόρη τους. Εκείνος τότε παραδέχτηκε τα πάντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27