search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Οργισμένος σεφ κατακαίει το πρόσωπο πελάτη με σκόνη από καυτό τσίλι – Έκανε το λάθος να διαμαρτυρηθεί για το κοτόπουλο «ταντούρι» (Video)

07.02.2018 14:07
Κορωνοϊός: Ζευγάρι παρήγγειλε φαγητό σε εστιατόριο στη Σαγκάη και μέσα στη σούπα βρήκε μια χρησιμοποιημένη χειρουργική μάσκα προσώπου  - Media

 

Είναι από τις περιπτώσεις που το «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» ταιριάζει γάντι…

Ο Ντέιβιντ και η Μισέλ Έβανς αποφάσισαν να γευματίσουν στο εστιατόριο «Πρίγκιπας της Βεγγάλης» στη Ρόντα στη Νότια Ουαλία. Όλα κυλούσαν ομαλά, τα εδέσματα ήταν εκπληκτικά αλλά όταν ήρθε το κυρίως πιάτο που ήταν κοτόπουλο «ταντούρι», το ζευγάρι διαπίστωσε ότι ήταν σκληρό, ελαστικό σα γόμα και μύριζε παραφίνη.  

Αποφάσισαν να παραπονεθούν σε έναν σερβιτόρο ο οποίος μετέφερε τα παράπονα στον σεφ του εστιατορίου τον 47χρονο Καμρούλ Ισλάμ. Ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Όπως βλέπετε και στο βίντεο σε έξαλλη κατάσταση ο σεφ βγαίνει από την κουζίνα του. Φοράει γάντια από καουτσούκ (για να μην καεί από τη σκόνη τσίλι) και την εκτοξεύει στον Ντέιβιντ.

Το δέρμα στο πρόσωπο του κάηκε από την επαφή με τη σκόνη, ενώ κινδυνεύει να χάσει και την όραση του αφού το καυτερό τσίλι μπήκε στα μάτια του.

Από την πλευρά του ο σεφ υποστηρίζει ότι ο Έβανς εισέβαλε στην κουζίνα του και τον απείλησε με ξυλοδαρμό για το φαγητό που είχε φτιάξει και πως εκείνη τη στιγμή αντέδρασε ενστικτωδώς για να προστατευτεί. «Το έχει ξανακάνει με το φαγητό» υποστήριξε, «Διαμαρτύρεται για να μην πληρώσει μετά τον λογαριασμό»

«Μέχρι να φτάσει η αστυνομία που έκανε μισή ώρα, έριχνα παγωμένο νερό στο δέρμα και στα μάτια μου» είπε ο Έβανς, «ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Καιγόμουν στο πρόσωπο στα μάτια στο λαιμό στους πνεύμονες, στο στομάχι. Παντού»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:27