search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Τσακώθηκαν για ένα κούτσουρο και τον χτύπησε στην κοιλιά με τσεκούρι – Παραλίγο τραγωδία σε πάρκο του Βόλου

07.02.2018 18:42
Συνελήφθη στη Μύκονο καταζητούμενος για δολοφονία - Media

 

Αιματηρό επεισόδιο το μεσημέρι στο πάρκο των Αλυκών, λίγο μετά την ολοκλήρωση εργασιών κλαδέματος δέντρων από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου. Δύο άντρες τσακώθηκαν για ένα κούτσουρο. Πάνω στη διεκδίκηση, ο ένας εκ των δύο σήκωσε τσεκούρι και τραυμάτισε τον άλλο στην κοιλιακή χώρα. Ακολούθησαν σκηνές απίστευτου πανικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι στο πάρκο των Αλυκών. Στο σημείο από την περασμένη Παρασκευή, συνεργεία του Δήμου Βόλου κάνουν εργασίες κλαδέματος δέντρων και κοπής ξερών δέντρων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, κάποιοι από τους κατοίκους σπεύδουν για να πάρουν την ξυλεία και να τη χρησιμοποιήσουν σε τζάκια και ξυλόσομπες για τη θέρμανση των σπιτιών τους.

Το μεσημέρι, μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και έφυγαν οι υπάλληλοι των συνεργείων, στο πάρκο έσπευσαν κάτοικοι για να πάρουν ξυλεία. Ενας από αυτούς κι ο 66χρονος άντρας που έμελλε να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Εντόπισε ένα μεγάλο ξύλο και θέλησε να το φορτώσει στο καρότσι. Το ίδιο κούτσουρο όμως διεκδίκησε και ένας 58χρονος, ο οποίος έφερε μαζί του και τσεκούρι για να κόβει επιτόπου τα μεγάλα ξύλα σε μικρότερα και να είναι πιο εύκολη η μεταφορά τους.

Οι δύο άντρες τσακώθηκαν άγρια. Κανείς δεν έκανε πίσω. Ο 66χρονος ισχυριζόταν ότι είχε ζητήσει και άδεια για να πάρει ξυλεία. Πάνω στον καβγά, ο 58χρονος πήρε το τσεκούρι που είχε μαζί του και το «κάρφωσε» στον 66χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους πώς εξελίχθηκε ο καβγάς για ένα κούτσουρο. Αμεσα ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο νοσοκομείο τον αιμόφυρτο 66χρονο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο 58χρονος δράστης ο οποίος κρατείται.

Περίοικοι αναφέρουν ότι από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων, έχουν απειληθεί πολλές φορές επεισόδια μεταξύ… διεκδικητών της ξυλείας που προκύπτει. «Κάποιοι πηγαίνουν με καροτσάκια και φορτώνουν ξύλα και κάποιοι αντιδρούν. Θα ζητήσω από την Υπηρεσία Πρασίνου να μην ξαναφήσουν τίποτα εκεί», είπε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών, Κώστας Βιδανόπουλος.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου, Αποστόλης Μαλαματίνης, έμεινε εμβρόντητος με το συμβάν. «Συνήθως ολοκληρώνοντας τις εργασίες αφήνουμε κάποια κλαδιά και μικρά ξύλα για να παίρνουν οι περίοικοι και να καλύπτουν μέρος των αναγκών τους σε ξυλεία. Τα μαζεύουμε την επομένη το πρωί», είπε.

Πηγή: taxydromos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34