search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58
MENU CLOSE

Στα ουράνια με τις χρυσές αλλαγές της η ΑΕΚ, για τρίτη σερί φορά υπέταξε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο – Θρίλερ μέχρι το τέλος στο ΟΑΚΑ

07.02.2018 19:28
Στα ουράνια με τις χρυσές αλλαγές της η ΑΕΚ, για τρίτη σερί φορά υπέταξε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο - Θρίλερ μέχρι το τέλος στο ΟΑΚΑ - Media

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς με σασπένς στο β’ μέρος, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ για τους “4” του κυπέλλου Ελλάδας (0-0 το πρώτο ματς), πετώντας εκτός διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη φορά τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 με γκολ από τις χρυσές, όπως αποδείχθηκε, αλλαγές των Χριστοδουλόπουλου, Αραούχο, όμως ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Ταχτσίδη, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Έτσι, η ΑΕΚ έγινε η δεύτερη (χρονικά) ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρεις ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, η Ένωση νίκησε 2-1 (57΄ Χριστοδουλόπουλος, 73΄ Αραούχο – 83΄ Ταχτσίδης) τους «ερυθρόλευκους» και πήρε την πανηγυρική πρόκριση στους «τέσσερις» της διοργάνωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57