search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Τέλος ο κατ’ οίκον περιορισμός για τον Γρηγόρη Τσιρώνη

08.02.2018 07:47
Κλεάνθης Τσιρώνης: Θλίψη στην κηδεία του στον Ελαιώνα - Λύγισε η σύζυγός του - Media

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών αίρεται ο βαρύτατος περιοριστικός όρος για τον Γρηγόρη Τσιρώνη, ο οποίος δεν θα είναι πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το υπ’ αριθμ. 191/2018 Βούλευμα κάνει δεκτή την αίτηση του για να αντικατασταθεί ο κατ΄οίον περιορισμός με περιοριστικούς όρους.

«Παρά τη βαρύτητα των περιοριστικών όρων (μεταξύ άλλων έξι φορές παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση διανυκτέρευσης εκτός της κατοικίας του και απαγόρευση μεταβολής κατοικίας), την υπερβολή και τη δυσαναλογία τους απέναντι σε ένα κατηγορούμενο που δεν έχει απειλήσει ανθρώπινη ζωή, έχει επανειλημμένα φυλακιστεί αποδεδειγμένα άδικα 12 μήνες επιπλέον του 18μηνου που συμπλήρωσε το Δεκέμβρη 2017 (αυτή καθ’ αυτή η αντικατάσταση του κατ’ οίκον περιορισμού αποτελεί σημαντική νίκη λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της βαρύτητας και της αυθαιρεσίας του κατ’ οίκον περιορισμού, που αποτελεί έμμεσα μορφή προφυλάκισης»  είπε σε δήλωσή του ο συνήγορος του Γρηγόρη Τσιρώνη Κώστας Παπαδάκης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32