search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Αλλάζει χέρια η εφημερίδα Los Angeles Times

08.02.2018 08:12
Αλλάζει χέρια η εφημερίδα Los Angeles Times  - Media

 

Την πώλησή της εφημερίδας Los Angeles Times στον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Πάτρικ Σουν-Σιονγκ, αναμένεται να ανακοινώσει η Tronc Inc (η εταιρεία στην οποία ανήκει η εφημερίδα), όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters μια πηγή ενήμερη για την υπόθεση. 

Ο Σουν-Σιονγκ, εκ των βασικών μετόχων της Tronc και διευθύνων σύμβουλος της NantHealth Inc, αναμένεται να αγοράσει επίσης την αδελφή εφημερίδα San Diego Union-Tribune.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος της Tronc για να σχολιάσει την πληροφορία.

Στην εφημερίδα Los Angeles Times, που πέρασε στην κατοχή της Tronc από την Tribune Co το 2000, έγιναν αλλεπάλληλες διοικητικές αλλαγές και κύκλοι απολύσεων, εν μέσω των δυσκολιών που αντιμετώπισε ο Τύπος γενοκότερα να προσαρμοστεί στην αλλαγή των συνηθειών του αναγνωστικού κοινού και τη στροφή του στα ψηφιακά μέσα.

Ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Ρις Λέβινσον συμφώνησε να πάρει άδεια επ’ αόριστον άνευ αποδοχών μετά την αποκάλυψη καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση όταν εργαζόταν σε άλλη εταιρεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18