search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Άργησε να φτάσει και γέννησε στο διάδρομο του μαιευτηρίου (Photos)

08.02.2018 14:08
Άργησε να φτάσει και γέννησε στο διάδρομο του μαιευτηρίου (Photos)  - Media Gallery 9

 

Η Τζες Χόγκαν είναι μητέρα 5 παιδιών. Έχει γεννήσει και με καισαρική και φυσιολογικά. Η Τζες όπως όλες οι μητέρες γνωρίζουν πότε έχει φτάσει η στιγμή της γέννας.

Όμως οι συσπάσεις που είχαν ξεκινήσει κάποια 24ωρα πριν την είχαν μπερδέψει. Έτσι όταν έσπασαν τα νερά και ενημέρωσε τον σύζυγο της ότι πρέπει να φύγουν αμέσως από το σπίτι και να πάνε στο μαιευτήριο «Βια Κρίστι» στο Μανχάταν, είχαν καθυστερήσει αρκετά. Το μωρό κατέβαινε και η Τζες το ένιωθε.

Ίσα που πρόλαβαν να μπουν στο κτίριο και να ανέβουν στον όροφο όπου βρισκόταν το δωμάτιο της. Δεν είχαν κάνει λίγα βήματα στον διάδρομο, όταν σε πλήρη διαστολή η Τζες ένιωσε το παιδί να βγαίνει.

Ο σύζυγος της το είδε και έσκυψε, έβαλε το χέρι του από κάτω για να μη χτυπήσει το κεφαλάκι του νεογέννητου. Τυχαία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διάδρομο η επαγγελματίας φωτογράφος Τάμι Καρίν. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Φώναξε στην υπεύθυνη νοσοκόμα ότι μια γυναίκα γεννάει στον διάδρομο και χρειάζεται βοήθεια. Ταυτόχρονα τράβηξε τη φωτογραφική της μηχανή και απαθανάτισε το θαύμα της γεννήσεως.

«Άρχισα να κατεβάζω το παντελόνι μου γιατί ένιωθα πως το σώμα μου έσπρωχνε το κεφάλι του μωρού. Μπορούσα να νιώσω το κεφάλι του στο χέρι μου. Κοίταξα τον σύζυγό μου και του είπα να πιάσει το μωρό. Το έκανε χωρίς κανένα δισταγμό. Τότε ένιωσα το σώμα μου να σπρώχνει ακούσια», είπε η Τζες, μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού του μικρούλη Μαξ, ο οποίος γεννήθηκε στη μέση ενός διαδρόμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03