search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:34
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς Άδωνι Γεωργιάδη με Αννέτα Καββαδία: «Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ» (Video)

08.02.2018 15:46
Γεωργιάδης: Καμία ευνοϊκή μεταχείριση της Νοvartis επί της Υπουργίας μου - Media

 

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αννέτα Καββαδία, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την Υγεία.

Όλα άρχισαν τη στιγμή που ο Α. Γεωργιάδης παρουσίασε φαξ από το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή την περίοδο 2004, όπου ο τότε επικεφαλής του γραφείου, Γιάννης Ανδριανός, έστειλε το βιογραφικό της Αννέτας Καββαδία στην ΕΡΤ για να μονιμοποιηθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Α. Καββαδία αντέδρασε για την κίνηση του Α. Γεωργιάδη με αποτέλεσμα εκείνος να απαντήσει: «Μη μου το παίζετε εδώ μέσα παρθένα». Η απάντησή του προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ο Α. Γεωργιάδης να ανακαλέσει, λέγοντας πως έκανε λάθος.

Γεωργιάδης:«Εντάξει το αποσύρω μη μου το παίζετε ανήξερη ήθελα να πω, το παίρνω πίσω. Το 2004 ανανεώθηκε η σύμβαση σας στην ΕΡΤ γιατί πήγατε στον επικεφαλής του γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Γιάννη Ανδριανού και έφυγε από κει το φαξ. Όταν κάποιος έχει διοριστεί με φαξ από το γραφείο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή «παρακαλώ να προσληφθεί η κ. Αννέτα Καββαδία» δεν μπορεί να μου κάνει εμένα κριτική. Εγώ δεν έχω διοριστεί πουθενά με φαξ ενώ εσείς έχετε διοριστεί. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πήγατε στην ΕΡΤ και με ποιανού την υπογραφή».

Η Α. Καββαδία υποστήριξε ότι η τότε Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή:«Ήταν η εποχή που η Νέα Δημοκρατία δεν είχε γίνει παράρτημα του ΛΑΟΣ και στα ηγετικά κλιμάκια της νέα υπήρχαν ακομπλεξάριστοι άνθρωποι και δεν είχα πρόβλημα να αναγνωρίσουν την ποιότητα των αντιπάλων τους. Η ηγεσία της ΝΔ τότε αναγνώριζε την αξία των πολιτικών της αντιπάλων. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι δέχθηκα τηλεφώνημα από το γραφείου τύπου του πρωθυπουργού ότι επιστρέφω στη ΕΡΤ».

Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι ήσασταν διοριστήκατε με φαξ από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή . Και οι 23 που δούλευαν στο ΚΕΛΠΝΟ δούλευαν και έκανα πολύ καλή δουλειά αλλά εσείς τους διασύρεται εδώ και τόσα χρόνια. Επειδή στην Ελλάδα δεν είμαστε μεγάλο χωριό και όλοι ξέρουμε τους πάντες μην έχετε σε μένα ύφος και μη μου το παίζετε ανήξερη».

Καββαδία : «Κ. Γεωργιαδη τόσα χρόνια ήμουν συμβασιούχος στη ΕΡΤ. Η λάσπη σας δεν με αγγίζει».

Γεωργιάδης : «Μπορεί να ήσουν ρουσφέτι άλλων και τα προηγούμενα χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:34