search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Γροθιές για το γήπεδο της ΑΕΚ: Επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

08.02.2018 16:42
Γροθιές για το γήπεδο της ΑΕΚ: Επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - Media

 

Ένταση σημειώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και κατοίκους της περιοχής.

Δεκάδες κάτοικοι Γραμματικού έσπευσαν στο υπουργείο Μεταφορών, όπου έχει προγραμματιστεί το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ζητώντας να συμπεριληφθεί το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού στην ημερήσια διατάξη. 

Επιπλέον, προγραμματισμένη ήταν για σήμερα και η συζήτηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που σχετίζεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Κάποια στιγμή, προκλήθηκε ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ για το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί την Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στην αρχή, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και η κατάσταση ηρέμησε, ωστόσο λίγο αργότερα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οπαδοί της ΑΕΚ ήρθαν στα χέρια με κατοίκους  του Γραμματικού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33