search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Σύσταση προανακριτικής για τη Novartis θα προτείνει η κυβέρνηση

09.02.2018 10:42
Σύσταση προανακριτικής για τη Novartis θα προτείνει η κυβέρνηση - Media

 

Την σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής η οποία θα διερευνήσει την υπόθεση της Novartis, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να προτείνει η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, Δημήτρη Ταζανακόπουλου, εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή θα έχει σύντομη διάρκεια, θα διαπιστώσει την παραγραφή των αδικημάτων της απιστίας και της δωροδοκίας και θα αναπέμψει την δικογραφία στον Εισαγγελέα για τη συνέχιση της έρευνας στο σκέλος του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (είναι διαρκές και δεν παραγράφεται). 

Η υπόθεση στη οποία εμπλέκονται ονόματα πρωθυπουργών, υπουργών και άλλων προσώπων, έχει ρίξει βαριά τη σκιά της στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και έχει πυροδοτήσει σφοδρές συγκρούσεις κυρίως μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση, το κυβερνητικό επιτελείο αναζητεί την κατάλληλη λύση ώστε και η διερεύνηση της υπόθεσης να συνεχιστεί και να μην δημιουργηθούν υπόνοιες ότι η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα “θεσμικά” αλλά το εντάσσει στους πολιτικούς της σχεδιασμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29