search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Δολοφόνος ενός άνδρα στο Κορωπί ο Αφγανός με τους πυροκροτητές

09.02.2018 11:33
Άνοιξε η Πανεπιστημίου - Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα - Media

 

Εξιχνιάσθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις στις 15 Δεκεμβρίου σε ποιμνιοστάσιο, στην περιοχή του Κορωπίου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα ασχολούνταν με την εκτροφή ζώων και στο πλαίσιο αυτό είχε μισθώσει τον συγκεκριμένο χώρο στον οποίο είχε μεταβεί στις 14 Δεκεμβρίου, με σκοπό να διανυκτερεύσει. Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας βρέθηκε νεκρός, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Από τη συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και τα εργαστηριακά ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας υπήκοος Αφγανιστάν, ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Στις 27 Ιανουαρίου συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τουλάχιστον επτά ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού όπου περιφερόταν ως άστεγος και στην κατοχή του βρέθηκε ένα σακίδιο μέσα στο οποίο ήταν οι πυροκροτητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12