search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Novartis: Αιχμές από βουλευτή της Ν.Δ. για απομάκρυνση Γεωργιάδη (Video)

09.02.2018 12:34
Ά. Γεωργιάδης: Πρωτοφανής θρίαμβος του Κυριάκου - «Δηλητήριο» για Ζουράρι - Media

 

Αιχμές για απομάκρυνση από τα καθήκοντά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδη άφησε ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ. 

«Στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων» είπε παραπέμποντας το θέμα στην κρίση του αρχηγού της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη.

«Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Βλάχος διαχώρισε τη θέση του από τα στελέχη της Ν.Δ. που μιλούν για «μάρτυρες κουκουλοφόρους» υπενθυμίζοντας ότι η Ν.Δ. ήταν αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15