25/02/2020 02:26:50

Μπριζίτ Μακρόν: «Η πιο σέξι παλιόγρια στο Παρίσι» - Σάλος από τα σχόλια γερμανικής εκπομπής

Μπριζίτ Μακρόν: «Η πιο σέξι παλιόγρια στο Παρίσι» - Σάλος από τα σχόλια γερμανικής εκπομπής - Media

 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν στη Γερμανία, τα σχόλια σατιρικής εκπομπής η οποία έβαλε στο στόχαστρο την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ.

Οι συντελεστές της εκπομπής αστειευόμενοι την χαρακτήρισαν ως την «πιο σέξι παλιόγρια στο Παρίσι» (Hottest old shack in central Paris) και συνέχισαν λέγοντας πως είναι μια αρκετά «σιτεμένη» κυρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Zeit κάποιοι από το κοινό γελούσαν δυνατά, ωστόσο ο προτεστάντης επίσκοπος της Βαυαρίας που ήταν ανάμεσα στο κοινό, ένιωσε άβολα και στη συνέχεια ανέφερε ότι τα σχόλια ήταν υπερβολικά.

Η εκπομπή δίχασε το κοινό, με πολλούς να κάνουν αργότερα λόγο για προσβλητικά, πρωτόγονα και αισχρά αστεία, ενώ άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν την ελευθερία της σάτιρας.

Η Μπριζίτ Μακρόν η οποία είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη του συζύγου της, γίνεται συχνά αποδέκτης σχολίων σχετικά με την ηλικία και την εμφάνισή της.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι το «εύρος» των σχολίων στη συγκεκριμένη παράσταση ήταν αυτό που ενόχλησε κάποιους από τους θεατές, κάτι για το οποίο λυπούνται πολύ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η πιο δημοφιλής του καναλιού με 4.2 εκατ. τηλεθεατές το χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.