search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Μπριζίτ Μακρόν: «Η πιο σέξι παλιόγρια στο Παρίσι» – Σάλος από τα σχόλια γερμανικής εκπομπής

09.02.2018 13:00
4221197.jpg

 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν στη Γερμανία, τα σχόλια σατιρικής εκπομπής η οποία έβαλε στο στόχαστρο την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ.

Οι συντελεστές της εκπομπής αστειευόμενοι την χαρακτήρισαν ως την «πιο σέξι παλιόγρια στο Παρίσι» (Hottest old shack in central Paris) και συνέχισαν λέγοντας πως είναι μια αρκετά «σιτεμένη» κυρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Zeit κάποιοι από το κοινό γελούσαν δυνατά, ωστόσο ο προτεστάντης επίσκοπος της Βαυαρίας που ήταν ανάμεσα στο κοινό, ένιωσε άβολα και στη συνέχεια ανέφερε ότι τα σχόλια ήταν υπερβολικά.

Η εκπομπή δίχασε το κοινό, με πολλούς να κάνουν αργότερα λόγο για προσβλητικά, πρωτόγονα και αισχρά αστεία, ενώ άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν την ελευθερία της σάτιρας.

Η Μπριζίτ Μακρόν η οποία είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη του συζύγου της, γίνεται συχνά αποδέκτης σχολίων σχετικά με την ηλικία και την εμφάνισή της.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι το «εύρος» των σχολίων στη συγκεκριμένη παράσταση ήταν αυτό που ενόχλησε κάποιους από τους θεατές, κάτι για το οποίο λυπούνται πολύ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η πιο δημοφιλής του καναλιού με 4.2 εκατ. τηλεθεατές το χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39