search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας Ζέμπερη: Ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για το «ορφανό» DNA

09.02.2018 19:41
Υπόθεση Ζέμπερη: Στο μικροσκόπιο το εργασιακό περιβάλλον της Δώρας  - Media
 
Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο ανακριτής διόρισε τον γενετιστή και μοριακό βιολόγο Γιώργο Φιτσιάλο ως τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη.
 
Καλείται να αναλύσει το «ορφανό» δείγμα DNA στα νύχια της άτυχης εφοριακού, που εντόπισε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας.
 
Πρόκειται να παραλάβει όλα τα ευρήματα άμεσα για να έχει μία γενικότερη εικόνα. Το πόρισμα του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Η έρευνα του κ. Φιτσιάλου θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν τελικά υπήρξε δεύτερος δράστης στη δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο.
 
Την πόρτα του ανακριτή πέρασε φίλη και συνάδελφος της Δώρας, η οποία έδωσε απαντήσεις για το περιεχόμενο των USB που το θύμα κατείχε και τις πιέσεις που φέρεται να δεχόταν.
 
Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Απόστολος Λύτρας υπέβαλε αίτημα να καταθέσει η πραγματογνώμονας των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Αναμένεται η απάντηση του ανακριτή.
 
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας, Εμμανουήλ Σοροπίδης δεν εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή καθώς, όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κλητευθεί.
 
Πηγή: anikolouli.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33