search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Ποιος θα πέσει στα νύχια της;

02.12.2011 12:34
Ποιος θα πέσει στα  νύχια της;  - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Το βράδι της Τετάρτης έγινε στην Ουάσινγκτον το ντιμπέϊτ μεταξύ των 7 πολιτικών που διεκδικούν το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για το χρίσμα ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Το βράδι της Τετάρτης έγινε στην Ουάσινγκτον το ντιμπέϊτ μεταξύ των 7 πολιτικών που διεκδικούν το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για το χρίσμα ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Οι 7 υποψήφιοι έθεσαν τις θέσεις τους, διαφώνησαν, συμφώνησαν, απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων  και περιμένουν το κοινό να εκδώσει  την ετυμηγορία του.

Η προσοχή των  μίντια όμως ξέφυγε (καιρός ήταν) από τον ξύλινο λόγο, τις κούφιες υποσχέσεις και τα «θα» των πολιτικών. Από δαύτα άλλωστε έχει χορτάσει όλος ο κόσμος. Όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την παράσταση λοιπόν έκλεψε το λουκ της Μισέλ Μπλάκμαν. Η σέξι και δυναμική υποψήφια, το πρότυπο της Milf για τις νέες γενιές Αμερικανών, επέλεξε μεν ένα συντηρητικό ντύσιμο που δυστυχώς έκρυβε το καλλίγραμμο σώμα της αλλά φανέρωσε ένα άλλο ατού: τα νύχια της.

Από το πρωί της Πέμπτης  τα σάϊτ και τα μπλογκς στις ΗΠΑ έχουν πάρει φωτιά σχετικά με το γαλλικό μανικιούρ τη Μισέλ.

Η υποψήφια είχε βάλει  ψεύτικα νύχια, τετράγωνα στην άκρη και πολύ εντυπωσιακά στο μάτι. Δεν έχανε την ευκαιρία να τα επιδεικνύει  διαρκώς και, για να είναι σίγουρη  ότι θα έκανε εντύπωση, συχνά-  πυκνά τα χτυπούσε στο αναλόγιο μπροστά  της.

Ο χαρακτηριστικός  θόρυβος περνούσε από τα μικρόφωνα  και έστελνε το μήνυμα: «Είμαι σκληρή και αλύγιστη όπως τα νύχια μου».

Η ελπίδα όλων των  ανθρώπων με γούστο, αυτών που μπορούν  να δουν και πέρα από την πρώτη  εικόνα είναι η Μισέλ να γίνει  η επόμενη πρόεδρος.

Αν μη τι άλλο η  διεθνής πολιτική δεν θα πάψει  να είναι βαρετή αλλά από αποκρουστική θα γίνει σέξι.

Λίγο το’ χετε;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46