search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55
MENU CLOSE

Ειρήνη Νικολοπούλου: Απολύθηκα δυο φορές από την τηλεόραση επειδή αρνήθηκα να γίνω συνοδός

10.02.2018 09:51
Λίνα Νικολοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ με στοχοποιεί για να πλήξει τον Γιάννη Στουρνάρα - Media

 

Μια από τις πιο καταξιωμένες, αναγνωρίσιμες και μακροβιότερες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, η Ειρήνη Νικολοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YouWeekly εξηγώντας γιατί βρέθηκε εκτός του χώρου της τηλεόρασης.

«Θα ήμουν αχάριστη αν εγώ, ένα παιδί της τηλεόρασης, έλεγα ότι δεν μου λείπει. Ζω ακόμα από την τηλεόραση, με βοηθάει εξαιτίας της η αναγνωρισιμότητά μου, αλλιώς ποιος θα με ήξερε στο Διαδίκτυο; Έχω, όμως, πάρει τις αποστάσεις μου από την ένταση τώρα πια, είμαι πιο χαλαρή», εξομολογείται.

Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα η παρουσιάστρια απαντά: «Πάρα πολλές φορές, άπειρα. Από άντρες περισσότερο. Για παράδειγμα, έχω ντυθεί, έχω φτιαχτεί, έχω ετοιμαστεί για να ξεκινήσει η βραδιά των Ευροεκλογών και δεν βγήκα ποτέ για να υποδεχτώ τους ξένους δημοσιογράφους με τους οποίους θα μιλούσα. Μάλλον o παρουσιαστής πίστευε πως αν έβγαινα εγώ και μιλούσα 3-4 γλώσσες και εκείνος καμία… θα χανόταν!».

Για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση επισημαίνει: «Ήταν πιο μικρός ο κύκλος και ήθελαν να επιβληθούν κάποιοι. Έπειτα, εγώ μπήκα τη δεκαετία του ’80, που κοιτούσαν τις γυναίκες σαν από άλλο πλανήτη. Από το ’90 και μετά άρχισαν να είναι οι γυναίκες εργαζόμενες κάτι φυσιολογικό, πριν ήμασταν εξωγήινες. Τρώγαμε απίστευτο πόλεμο, εγώ απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν έγινα συνοδός κάποιων, όταν δεν ανέπτυξα στενές σχέσεις. Έριξα πολύ κλάμα μπροστά σε άλλους συναδέλφους που με έβλεπαν να φεύγω γι’ αυτόν τον λόγο. Μου άρεσε η δουλειά και δούλεψα πολύ για να αποδείξω την αξία μου…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55