search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Αλέρτας κατά Λιάγκα: Γιατί με στοχοποιεί;

10.02.2018 10:06
Αλέρτας κατά Λιάγκα: Γιατί με στοχοποιεί;  - Media

 

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε ανοιχτά για όλα όσα τον ενόχλησαν στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα όταν ο τελευταίος τον έκρινε κατά τη διάρκεια της παραμονής του pastry chef στο Dancing with the stars 6.

Στο τελευταίο σου ποστάρισμα φάνηκε να κάνεις κόντρα στον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά τη διάρκεια του live έκανε μια αναφορά η οποία για μένα ήταν άκαιρη όσον αφορά στη σόουμπιζ. Ήταν κάτι το οποίο δεν χρειαζόταν να πει. Ειδικά όταν εσύ είσαι εκεί για ένα σκοπό φιλανθρωπικό και είναι το πρώτο live ενός σόου. Δηλαδή, από τους συμμετέχοντες μόνο εγώ ήμουν άσχετος από το χορό; Γιατί στοχοποιεί εμένα;

Δεν υπήρχε λόγος, νομίζω, να ειπωθεί κάτι τέτοιο σε ένα φιλανθρωπικό κόνσεπτ που έχουμε πάει για να περάσουμε καλά. Εγώ δεν πήγα για να προβληματιστώ, ούτε για να μάθω χορό, ούτε για να βγω πρώτος. Απλά έβαλα τον εαυτό μου ως ένα λιθαράκι ακόμα για να μαζευτεί ένα ποσό για τον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου, αυτό ήταν όλο.

Πηγή: 7 μέρες TV

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03