search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:46
MENU CLOSE

Το γλέντι του Καμμένου στις καλύβες του Δέλτα Έβρου και το «Άκου βρε φίλε» (Video)

10.02.2018 10:31
Το γλέντι του Καμμένου στις καλύβες του Δέλτα Έβρου και το «Άκου βρε φίλε» (Video) - Media

 

Το πολιτικό σκηνικό είχε πάρει “φωτιά” με την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τον ίδιο δρόμο ανακοινώθηκε ότι παίρνει και η δικογραφία για πιθανές ευθύνες του Πάνου Καμμένου στην αγοραπωλησία αμυντικού υλικού από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας το βράδυ της Τετάρτης γλέντησε με την ψυχή του στις καλύβες του Δέλτα Έβρου όπου και διανυκτέρευσε.

Σύμφωνα με το βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Evros-news.gr, ο κ. Καμμένος έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς και συνεργάτες του έστησαν γλέντι στην καλύβα που παραχωρήθηκε από ιδιώτη στον Ελληνικό Στρατό και θα είναι πλέον στρατιωτικό φυλάκιο.

Μάλιστα, ο υπουργός τραγούδησε το “Άκου βρε φίλε να δεις τί κρίμα” του Στράτου Διονυσίου, που έπαιζαν οι στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού. 

Το γλέντι διήρκεσε αρκετά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν μέσα στο κέφι. 

Όπως είναι φυσικό, υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλη την περιοχή, αφού λίγα μέτρα πιο μακριά είναι το τουρκικό έδαφος και κανείς δεν ήθελε να δημιουργθεί το παραμικρό πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:46