search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Με εξόφθαλμες αθλιότητες οδηγούμαστε σε εκλογές

10.02.2018 14:26
Υπόθεση Novartis: «Ενδείξεις» για Λοβέρδο, απαλλαγή για τέσσερις, συνεχίζεται η έρευνα για πέντε - Media

 

«Το σημερινό κυβερνητικό κράμα δεν έχει σχέση με τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου» αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Κάνει λόγο για την «πιο οπερετική, πιο θλιβερή και ταυτόχρονα πιο επαίσχυντη απόπειρα κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης» προσθέτοντας ότι η απόπειρα έγινε κάτω από «πρωτοφανείς, αντιδικονομικές και πολύ ύποπτες συνθήκες» τις οποίες αριθμεί σε έξι και περιγράφει, θέτοντας ως πρώτη την προαναγγελία της συγκεκριμένης υπόθεσης, όπως γράφει, «από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 19.1.2018».

Στις υπόλοιπες πέντε συνθήκες, περιλαμβάνει «απειλές στους πολιτικούς τους αντιπάλους με βάση την υπόθεση αυτή αρκετές μέρες πριν η δικογραφία διαβιβαστεί στη Βουλή» εκ μέρους του «κυβερνητικού εταίρου» καθώς και πράξεις ή δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Περιλαμβάνει επίσης την «παντελή έλλειψη ουσιαστικού αποδεικτικού υλικού», καθώς και τον χρόνο ανάδειξης της υπόθεσης, αναφέροντας «οι παρακρατικές μεθοδολογίες επιστρατεύτηκαν δηλαδή υπό το κράτος των σκανδάλων των οβίδων της Σαουδικής Αραβίας και των συλλαλητηρίων».

Ο κ. Λοβέρδος θεωρεί ότι στόχος «αυτών των μεθοδεύσεων ήταν να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, με σκανδαλολογία εις βάρος της αντιπολίτευσης».

«Η κακόγουστη και κακοστημένη παράσταση έλαβε τέλος. Την αυλαία την έριξε η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της δικογραφίας. Κι από εδώ και πέρα αρχίζει η αντίστροφη πορεία. Τώρα οι συμμορίτες θα πληρώσουν ακριβά» τονίζει ο κ. Λοβέρδος, καταλήγοντας «άπλετο φως θα χυθεί και θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που επιχείρησαν να θέσουν την αντιπολίτευση εκτός του πολιτικού και εντός του ποινικού πεδίου. Ευθύνες ποινικές, αστικές, πειθαρχικές, πολιτικές. Η πολιτική αλητεία κατ’ απομίμηση, του κομπανιέρο Μαδούρο θα καταλάβει πως η άνομη επίθεση στην τιμή και την υπόληψη των πολιτικών της αντιπάλων θα συντριβεί. Συντρίβεται ήδη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:05