search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Θεοχαρόπουλος: Όλα στο φως για την υπόθεση Novartis

10.02.2018 14:36
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Να ηττηθεί η ταξική πολιτική που σχεδιάζει ο Μητσοτάκης - Media

 

“Όλα στο φως, με τις θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες, να βρεθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι”, είναι η θέση που διατυπώνει για την υπόθεση Novartis ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Νέα Σελίδα”, που δημοσιεύεται αύριο Κυριακή 11/2/2018.

Παράλληλα σημειώνει πως “δεν μπορεί να παραβλέπει κανείς, όμως, ότι η υπόθεση Novartis ανασύρεται τώρα που η κυβέρνηση βρέθηκε σε δύσκολη θέση από τα συλλαλητήρια” και προσθέτει: “Συνεπώς, οι αναφορές για μεθοδεύσεις είναι βάσιμες. Φτάνει πια σε κάθε δυσκολία να ανασύρεται το χιλιοπαιγμένο έργο περί παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Εξάλλου, το 2007-2009 ο συγκυβερνήτης, κ. Καμμένος, ήταν υπουργός της ΝΔ και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλος, αρχηγός της ΕΥΠ. Από τη μια ο εθνολαϊκισμός κι από την άλλη η σκανδαλολογία κρατούν τη χώρα στο παρελθόν. Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για το κλίμα που καλλιεργεί στην κοινωνία; Δεν παίζει επικίνδυνα με τους θεσμούς, παραβιάζοντας την αρχή της διάκρισης των εξουσιών; Ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, η χώρα βυθίζεται στον βούρκο, με κίνδυνο στο τέλος αυτός να καταπιεί όλο το πολιτικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07