search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Σύντροφος Κύπριου ακροδεξιού πολιτικού ξεσπά κατά της Ελένης Φουρέιρα: Να εκπροσωπήσει τη χώρα της, την Αλβανία

10.02.2018 15:21
Σύντροφος Κύπριου ακροδεξιού πολιτικού ξεσπά κατά της Ελένης Φουρέιρα: Να εκπροσωπήσει τη χώρα της, την Αλβανία - Media

 

Οι πρώτες αντιδράσεις από ακροδεξιά στοιχεία για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision 2018 με τη σημαία της Κύπρου είναι γεγονός.

Η παρουσίασης της Ελένης Φουρέιρα έγινε με κάθε επισημότητα από το Ρ.Ι.Κ. με την ίδια να δηλώνει ότι ήθελε να το κάνει έστω μία φορά στη ζωή της και της αρκεί η συμμετοχή, η τελική θέση είναι κάτι δευτερεύον σε μία τέτοια γιορτή.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις της συντρόφου του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος της Κύπρου, Εύας Ντίβα, στο Mega one, ακούστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις με εθνικιστικές αποχρώσεις για την Ελένη Φουρέιρα:

«Επειδή είναι από Αλβανία θα ήταν καλύτερο να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία. Να εκπροσωπήσει τη χώρα της φέτος στην Eurovision αυτό θα ήταν το καλύτερο».

Η σύντροφος του ακροδεξιού πολιτικού είναι τραγουδίστρια και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν να εκπροσωπίσει την Κύπρο στον μεγάλο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κύπρια τραγουδίστρια επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilontv: «Θα ήταν καλύτερο να βάλουμε έναν Κύπριο αλλά το αποφάσισε και το ΡΙΚ. Δεν αφήσανε τον κόσμο να επιλέξει».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:53