search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέθανε στα 36 του

10.02.2018 16:25
Αποκάλυψη - σοκ για γνωστό τραγουδιστή: «Κάναμε σεξ μέσα στο αεροπλάνο»  - Media

 

Την τελευταία πνοή του σε ηλικία 36 ετών άφησε ο Λίαμ Μίλερ, ο οποίος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας. Την είδηση για την απώλεια του Ιρλανδού μέσου ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο σημαντικότεροι σύλλογοι στην καριέρα του εκλιπόντος, η Σέλτικ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Όλοι στη Σέλτικ πληροφορήθηκαν με λύπη τον θάνατο του πρώην μέσου της ομάδας, Λίαμ Μίλερ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την ώρα. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίαμ» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «καθολικών», ενώ αυτή των «κόκκινων διαβόλων» τονίζει ανάμεσα σε άλλα: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη λύπη τον τραγικό θάνατο του πρώην μέσου μας, Λίαμ Μίλερ. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήριά μας στους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη ώρα».

Ο Μίλερ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Σέλτικ το 2000, ενώ το 2004 υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε ακόμη σε Άαρχους, Λιντς, Σάντερλαντ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Περθ Γκλόρι, Μπρισμπέιν Ρόαρ, Μέλμπουρν Σίτι, Κορκ Σίτι και Γουίλμινγκτον Χάμερχεντς.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54