search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Ξέρω ποιοι είναι οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες

10.02.2018 17:42
Λοβέρδος: Ξέρω ποιοι είναι οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες - Media

 

«Εχουν ακουστεί τα ονόματα τους, εγώ ξέρω τρία ονόματα από εδώ που είμαι και φαντάζομαι όταν επιστρέψω στην Αθήνα, υπάρχουν πρόσωπα συγκεκριμένα που μπορούν να μας κατατοπίσουν. Ήδη, πάντως, με ενημέρωσαν για τρεις περιπτώσεις», δήλωσε από τη Νέα Υόρκη ο Ανδρέας Λοβέρδος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis και τη δικογραφία, στην οποία κατονομάζεται μέσα από καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέφερε ότι «επειδή υπάρχουν κουκουλοφόροι μάρτυρες, στημένοι, εγώ δεν ζητάω να βγάλουν την κουκούλα, εγώ ζητάω να έρθουν με την κουκούλα στην επιτροπή. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το σώμα τους, να έρθουν με ρόμπα. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το ύψος τους, να κάτσουν καθιστοί και μετά να μπουν τα μέλη της επιτροπής, Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσουν τα χέρια τους, να βάλουν γάντια, αλλά και πανοπλία εάν φορέσουν αυτές οι βλακείες, οι ανοησίες και οι γελοιότητες που έχουν πει, τα ψέματα που έχουν πει, θα συντριβούν».

Ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής, δήλωσε ότι αυτή η υπόθεση αφορά την τιμή και την υπόληψή του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τους συντρίψω».

Πηγή: real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27