search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Βίντεο – ντοκουμέντο: Τι έλεγε ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με υπουργούς

10.02.2018 18:29
Βίντεο - ντοκουμέντο: Τι έλεγε ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με υπουργούς - Media

Βίντεο-ντοκουμέντο, που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και κατεγράφη τον Ιούνιο του 2012, αποκαλύπτει τι έλεγε ο πρώην πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Kωνσταντίνος Φρουζής, ενώπιον στελεχών της εταιρίας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Check Point της Γιάννας Παπαδάκου στο βίντεο ο κ. Φρουζής φέρεται να λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.

Πάντως ο  ίδιος, μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

«Εδώ και πέντε, έξι ημέρες, το πανελλήνιο ασχολείται με την υπόθεση Novartis κεντρικό πρόσωπο της οποίας φέρεται να είναι ο κ. Φρουζής. Θα ανέμενε κανείς να έχει κληθεί από τους αρμοδίους προκειμένου να παράσχει τις εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βεβαίως να λάβει γνώση της και κατηγορίας. Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο και επιθυμεί να κληθεί το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Μιχάλης Φαράντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:18