search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Τραβούν… απ’ τα μαλλιά το «MasterChef» – Μέχρι πότε παίρνει παράταση;

11.02.2018 08:52
Τραβούν… απ’ τα μαλλιά το «MasterChef» – Μέχρι πότε παίρνει παράταση; - Media

 

Οι ιθύνοντες του Star βρήκαν στο …πρόσωπο του «MasterChef 2» την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά… της τηλεθέασης και ψάχνουν τρόπο να την εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούν.

Εμφανώς ικανοποιημένοι από τα νούμερα που σημειώνει η μαγειρικό reality ψάχνουν τρόπο να επεκτείνουν την προκαθορισμένη διάρκειά του.

Η εκπομπή θα ολοκληρωνόταν αρχές Απριλίου όμως οι άνθρωποι του Star ψάχνουν τρόπο να «ξεχειλώσουν» την καταληκτική ημερομηνία της και να την φτάσουν στις αρχές Μαΐου.

Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αφού το show προέρχεται από ξένο poject και έχει συγκεκριμένη δομή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αλλάξει το πετυχημένο format.

Σε αυτή την φάση υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να προστεθούν νέοι παίκτες ή να μειωθεί η συχνότητα των αποχωρήσεων από 2 την εβδομάδα σε 1. Η προσθήκη επιπλέον δοκιμασιών είναι ένας ακόμα πιθανός τρόπος επέκτασης της διάρκειας του reality.

Εξάλλου οι άνθρωποι του Star κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για το MasterChef 3 το οποίο θα έχουν προγραμματίσει εξαρχής να ολοκληρώνεται σε 100 επεισόδια και όχι σε 72 όπως είναι τώρα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43