29/10/2020 16:15:51

Τραβούν… απ’ τα μαλλιά το «MasterChef» – Μέχρι πότε παίρνει παράταση;

Τραβούν… απ’ τα μαλλιά το «MasterChef» – Μέχρι πότε παίρνει παράταση; - Media

 

Οι ιθύνοντες του Star βρήκαν στο ...πρόσωπο του «MasterChef 2» την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά… της τηλεθέασης και ψάχνουν τρόπο να την εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούν.

Εμφανώς ικανοποιημένοι από τα νούμερα που σημειώνει η μαγειρικό reality ψάχνουν τρόπο να επεκτείνουν την προκαθορισμένη διάρκειά του.

Η εκπομπή θα ολοκληρωνόταν αρχές Απριλίου όμως οι άνθρωποι του Star ψάχνουν τρόπο να «ξεχειλώσουν» την καταληκτική ημερομηνία της και να την φτάσουν στις αρχές Μαΐου.

Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αφού το show προέρχεται από ξένο poject και έχει συγκεκριμένη δομή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αλλάξει το πετυχημένο format.

Σε αυτή την φάση υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να προστεθούν νέοι παίκτες ή να μειωθεί η συχνότητα των αποχωρήσεων από 2 την εβδομάδα σε 1. Η προσθήκη επιπλέον δοκιμασιών είναι ένας ακόμα πιθανός τρόπος επέκτασης της διάρκειας του reality.

Εξάλλου οι άνθρωποι του Star κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για το MasterChef 3 το οποίο θα έχουν προγραμματίσει εξαρχής να ολοκληρώνεται σε 100 επεισόδια και όχι σε 72 όπως είναι τώρα.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.