25/02/2020 14:29:42

Οι «Πυρήνες FAI-IRF» πίσω από τα γκαζάκια στα ΕΛΤΑ Πάτρας - «Καλωσορίσαμε τον Τσίπρα και 20 υπουργούς»

Οι «Πυρήνες FAI-IRF» πίσω από τα γκαζάκια στα ΕΛΤΑ Πάτρας - «Καλωσορίσαμε τον Τσίπρα και 20 υπουργούς» - Media

 

Την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια σε γραφεία των ΕΛ.ΤΑ.  στην Πάτρα, την περασμένη Τρίτη, ανέλαβε με κείμενο στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η οργάνωση «Πυρήνες FAI-IRF».

Σε αυτή γίνεται λόγος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και υπουργών στην πόλη και για τον θάνατο κρατουμένου από αμέλεια των αρχών λόγω προβλήματος στο δόντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εν μέσω της επίσκεψης Τσίπρα και 20 υπουργών στην Πάτρα, κάναμε το δικό μας καλωσόρισμα, ανατινάζοντας με γκαζάκια στις 06/02 ξημερώματα τα ΕΛ.ΤΑ. Hellenic Post επί της Έλληνος Στρατιώτου.Ο στόχος και η μέθοδος επιλέχθηκαν χωρίς κανένα περιθώριο παράπλευρης απώλειας.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΘΟΩΤΗΤΑΣ-ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Όσο μεγαλώνουμε ένα πράγμα γίνεται συνεχώς και πιο σαφές.Πως όσο υφίσταται Κράτος-Κεφάλαιο-Κοινωνία,οτιδήποτε εκτός της άμεσης σύγκρουσης δεν είναι παρά ένα (στην καλύτερη) χρυσαφένιο κλουβί.Δεν υπάρχουν επαναστατικές θεωρίες.Υπάρχουν μονάχα επαναστατικές πράξεις.

Ως αναρχικοί,σε ένα καθεστώς που ποινικοποιεί τη σκέψη μας και προσπαθεί να κυριαρχήσει ατύπως,ολοκληρωτικά πάνω μας,μοιράζοντας ρόλους στο κοινωνικό παιχνίδι αλλά και ορίζοντας μας,εμείς φανταζόμαστε τους εαυτούς μας και παλεύουμε να γίνουμε σαν ένα οπλισμένο όπλο,έτοιμο να εκτελέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.Διότι για κάθε φυλακή,για τους πολιτικούς κρατούμενους,για τις ψυχιατρικές πτέρυγες,για όλους αυτούς που αδικήθηκαν στο βωμό της ρουφιανιάς,του χρήματος,των κανόνων,του κοντόφθαλμου και συμβιβασμένου βολέματος κρύβουμε μια ευαισθησία.Μια μάχιμη ευαισθησία!Η εξουσία πάντως δολοφονεί πολύμορφα και αθόρυβα.Οργή για τον Σώζο Μαλτέζο,όπου λόγω χυδαίας αδιαφορίας,πέθανε στις φυλακές Λάρισσας από σοβαρό πρόβλημα στο δόντι.

Δεν περιμένουμε την κλεψύδρα να αδειάσει. Σπάμε την κλεψύδρα.

Το ταξίδι της ζωής δεν τελειώνει ποτέ.Πάντα θα αναζητά το καλύτερο,το νέο δέρμα,τη νέα θεωρία,τη νέα αλλαγή,την επόμενη εξέγερση.Μια διαδικασία συνεχούς αμφισβήτησης,δίχως τέλος παρά ως κυκλική ροή.Άλλοτε δρώντας σαν Ουροβόρος,όπου κυνηγώντας τα ΠΑΝΤΑ,φθάνει και στο ίδιο το εγώ.Το παν του παντός.Τη μεγαλύτερη φυλακή.Ή αλλιώς τη μεγαλύτερη ελπίδα..

Δύναμη στον αγώνα των κρατουμένων

Συντροφική αλληλεγγύη <<Ψυχή και Σώμα>> στον αναρχικό Ντίνο Γιατζόγλου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

...ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΠΥΡΗΝΕΣ FAI-IRF».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.