search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Η αντίδραση του Παπαγιάννη σε δημοσιογράφο: «Τι είναι αυτή ρε μ@λ@@α;» (Video)

12.02.2018 10:48
Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Γιώργο Παπαγιάννη - Media

 

Τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο αεροδρόμιο, με τους δημοσιογράφους να κατακλύζουν από ερωτήσεις τον γνωστό ηθοποιό.

Όπως ήταν λογικό, οι ερωτήσεις αφορούσαν κατά κύριο λόγο την πρόσφατη κόντρα του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου και το περιστατικό ξυλοδαρμού στο θέατρο Χυτήριο.

Ο ηθοποιός προσπάθησε, αρχικά, να αντιμετωπίσει ευγενικά τους δημοσιογράφους οι οποίοι δε σταματούσαν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.

«Σας παρακαλώ πολύ… μη με στεναχωριέτε… Έλα σε παρακαλώ, πολύ! Σε παρακαλώ πολύ, να το σεβαστείς αυτό» είπε σε χαμηλούς τόνους ο Μάνος Παπαγιαννης, ώσπου δυσαρεστημένος απευθύνθηκε τελικά στη σύζυγό του, λέγοντας: «Τι είναι αυτή ρε μ@λ@κ@; Να την πάρουμε στο μαγαζί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00