search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:58
MENU CLOSE

«ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Στις 14 Φεβρουαρίου, μια παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό για το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ.

12.02.2018 12:15
vafta_mavra_photo_1_.png

 

Τα Αθηναϊκά Θέατρα στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Σωματείου «ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή» και διαθέτουν τα έσοδα της παράστασης «ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ» που θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00 στο Θέατρο Λαμπέτη για την ενίσχυση του έργου του. 

Η παράσταση «ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ» είναι μία σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα και επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη.

Η ιστορία:
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.
Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα, ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών και ένας αστυφύλακας.
     
     Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέτα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος   
     Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης 
     Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια:  10 ευρώ 
Κρατήσεις : 211.1000.365, www.ticket365.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29