search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Ρουσόπουλος για τα γκαζάκια στη Γκραμποφσκι: Ο Καμμένος να μαζέψει την εκπρόσωπό του

12.02.2018 12:50
Ρουσόπουλος για τα γκαζάκια στη Γκραμποφσκι: Ο Καμμένος να μαζέψει την εκπρόσωπό του - Media

 

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Θεόδωρου Ρουσόπουλου προκάλεσε το σχόλιο της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταδίκασε την επίθεση και πρόσθεσε ωστόσο ότι η ίδια ελέγχεται για τις offshore εταιρίες.

«Δύο λέξεις χαρακτηρίζει το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος να την μαζέψει γρήγορα και να ζητήσει συγγνώμη» ανεφερε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στήριξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι σέβεται τον τρόπο που αντιδρά. 

«Με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το ΄80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του» διευκρίνισε ακόμα με αφορμή τα σχόλια του κ. Αντώναρου κατά του Άδωνη Γεωργιάδη που προκάλεσαν τη διαγραφή του από τον πρόεδρο της ΝΔ. 

«Όταν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να πει κάτι το λέει από μονός του, ή έχει συνεργάτες που παίρνουν εντολή να τον εκφράσουν» επισήμανε μάλιστα. 

Επανέλαβε ακόμα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:58