search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:05
MENU CLOSE

Το τυχερότερο παιδάκι του κόσμου: Ο χάρος «το χάιδεψε στο κεφάλι» αλλά εκείνο γλύτωσε από θαύμα (Video)

12.02.2018 14:33
Το τυχερότερο παιδάκι του κόσμου: Ο χάρος «το χάιδεψε στο κεφάλι» αλλά εκείνο γλύτωσε από θαύμα (Video)  - Media

 

Κάποιος φύλακας άγγελος θα πρέπει να βρισκόταν και να άλλαξε την τύχη του μικρού από την Ταϊλανδή. Ένας τεράστιος φοίνικας ξεριζώθηκε και ο βαρύς κορμός του έπεφτε με ορμή προς το παιδάκι, έτοιμος να συνθλίψει φρικτά το κορμάκι του. Όμως τότε όλα άλλαξαν. Ο κορμός έσκασε με πάταγο εκεί που βρισκόταν άναυδο το παιδί, αλλά ευτυχώς ήταν τόσο κοντό (λόγω ηλικίας) που απλά ο κορμός άγγιξε τα μαλλιά του. Λίγο ψηλότερο να ήταν και θα είχαμε τραγωδία.

Ο Τον Γκοσενγκνέρ έπαιζε με τους φίλους του έξω από το σπίτι των γονιών του στο Νακόν Ρατσασίμα στην Ταϊλάνδη. Ο αέρας που φυσούσε ήταν δυνατός αλλά συνηθισμένος για την περιοχή και την εποχή. Κάποια στιγμή και ενώ τα παιδιά έπαιζαν αμέριμνα ακούστηκε ένα τρομακτικό «κρακ». Ήταν ο τεράστιος κορμός ενός φοίνικα από την αυλή του γείτονα, ο οποίος ξεκόλλησε από το έδαφος.

Αμέσως τα άλλα παιδάκια τρέχουν να προφυλαχτούν αφού έβλεπαν το δέντρο να πέφτει επάνω τους. Η μητέρα του μικρούλη Τον δεν πρόλαβε να τρέξει. Ο κορμός πέφτει με πάταγο επάνω σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό έσωσε το παιδάκι αφού δημιουργήθηκε ένα μικρό κενό, τόσο όσο το ύψος του, ανάμεσα στο έδαφος και τον κορμό.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15