search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Sold out από τώρα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα!

12.02.2018 17:20
Sold out από τώρα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα! - Media

 

Μεγάλη αποδείχθηκε η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 2 Μαρτίου για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει sold out!

Εισιτήριο ούτε για… δείγμα στο «αιώνιο» ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό!

Μπορεί αυτό να είναι προγραμματισμένο για τις 2 Μαρτίου, ωστόσο ο κόσμος του «τριφυλλιού» εξάντλησε όλα τα «μαγικά χαρτάκια» από τώρα, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει το sold out!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).

Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28