search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:05
MENU CLOSE

«Δηλητήριο» ΝΔ για το «ντου» του Ρουβίκωνα στον Τσακαλώτο

12.02.2018 19:18
Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν αποδοκιμάζει τον Πολάκη γιατί είναι ένα και το αυτό - Media

 

«Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τoν “ακτιβισμό” του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος», σχολιάζει με αρκούντως σκωπτική διάθεση η ΝΔ την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει στην ανακοίνωση της ότι «σε ανάλογες “ακτιβιστικές ενέργειες” στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση». 

Και καταλήγει η ΝΔ αναφέροντας πως «σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43