search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

OΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε με μαριονέτες και πουθενάδες»

12.02.2018 21:24
OΦΗ: «Δεν ασχολούμαστε με μαριονέτες και πουθενάδες» - Media

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΟΦΗ, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Βέροιας, Απόστολος Τερζής, μετά το παιχνίδι των δυο ομάδων.   

Με δυναμικό τρόπο απάντησε ο ΟΦΗ σε όσα είπε ο Απόστολος Τερζής μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας της Ημαθίας ότι νίκησαν με δυο κάλπικα πέναλτι και απειλές, οι Κρητικοί κάνουν λόγο για δηλώσεις κατά παραγγελία.

Αναφέρουν λοιπόν ότι δεν θα απαντήσουν σε μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες» και τονίζουν ότι «αυτά τα καραγκιοζιλίκια απλά δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Bγήκε -λέει- και μίλησε σε βάρος του ΟΦΗ και της φιλοξενίας που είχε η Βέροια στο μεταξύ μας παιχνίδι, κάποιος που αποκαλείται προπονητής της.

Και είπε -λέει- ότι ο ΟΦΗ κέρδισε με κάλπικα πέναλτι και απειλές, ένα παιχνίδι στο οποίο έβαλε τρία γκολ, είχε δυο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες!

Αλήθεια, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα επινοήσουν!

Ο άνθρωπος αυτός, είπε αυτά που του είπαν κάποιοι να πει και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Του τα έγραψαν σε ένα χαρτί και του είπαν βγες και πες τα, για να δημιουργήσουν κλίμα. Κατ’ εντολή τους, λειτούργησε.

Άξιος ο μισθός του λοιπόν, μόνο που δεν θα τον πάρει, από τους αφανείς ιδιοκτήτες του! Ο ΟΦΗ δεν θα απαντήσει σε αυτόν. Γιατί δεν μπορεί να ασχολείται με μαριονέτες και ανύπαρκτους πουθενάδες. Θα απαντήσει, για να ακούσουν εκείνοι που πρέπει. Εκείνοι που βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ και ΦΟΒΟ.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο σημερινός ΟΦΗ, ο οποίος παίζει κατά γενική ομολογία το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδόσφαιρο της κατηγορίας, τους έχει ΤΡΟΜΑΞΕΙ. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου του ΟΦΗ, που δείχνει ένα ΟΦΗ ΔΥΝΑΤΟ και ΕΝΩΜΕΝΟ τους ανησυχεί. Χάνουν την ψυχραιμία τους και εκτίθενται.

Όλα αυτά τα “καραγκιοζιλίκια” στα οποία επιδίδονται, απλά δυναμώνουν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον κόσμο της ιστορικής Βέροιας.

Από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925»

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40