search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Έρχονται δίδυμα στο παλάτι; Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

13.02.2018 08:04
Έρχονται δίδυμα στο παλάτι; Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Media

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αστειεύτηκε ότι είναι χαρούμενος που η σύζυγός του δεν κυοφορεί δίδυμα επειδή η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι προσπαθεί όσο μπορεί να κοιμάται. Η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να γεννήσει το τρίτο παιδί τους τον Απρίλιο.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph» o πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με υποστηρικτές της οργάνωσης και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή της Anston Properties: «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ».

Όταν ο κ. Στόνερ τού είπε ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο αν η σύζυγός του γεννούσε δίδυμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάντησε: «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα».

Σε έναν άλλον υποστηρικτή της οργάνωσης είπε: «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

Επίσης, αστειεύτηκε για τη δική του έλλειψη μαγειρικών ικανοτήτων, λέγοντας: «Εγώ να μαγειρεύω, δεν είναι μία επιλογή που μπορείτε να μου εμπιστευτείτε – ούτε εγώ τα δοκιμάζω».

Στην ομιλία του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Κέσινγκτον τόνισε:

«Η αποψινή εκδήλωση μού προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Σύντομα η Centrepoint θα είναι 50 ετών. Αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια για όλα όσα έχει επιτύχει η οργάνωση Centrepoint όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα, απογοήτευση και αγανάκτηση – αγανάκτηση επειδή σε μια από τις πιο ευημερούσες χώρες στον κόσμο το πρόβλημα των αστέγων εξακολουθεί να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και το μέλλον των νέων μας».

Όταν συναντήθηκε με μια ομάδα νέων γυναικών που δεν έλαβαν βραβεία αλλά ήταν προτεινόμενες, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε: «Κορίτσια φαίνεστε καταπληκτικά. Χαμογελάτε, είστε τώρα τα πρότυπα. Είχατε δυσκολίες και τις ξεπεράσατε. Είστε τα πρότυπα για την επόμενη γενιά».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08