search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:02
MENU CLOSE

Συντετριμμένος ο Rob Delaney: «Ο δυόμισι ετών γιος μου πέθανε από καρκίνο»

13.02.2018 08:26
Συντετριμμένος ο Rob Delaney: «Ο δυόμισι ετών γιος μου πέθανε από καρκίνο» - Media

 

Τη χειρότερη περίοδο της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Rob Delaney  καθώς ο μόλις 2μισι χρονών γιος του έφυγε από τη ζωή, νικημένος από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο. Συντετριμμένος ο ηθοποιός ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής:

«Έχω πολύ θλιβερά νέα. Ο δυόμισιετών γιος μου Χένρι έχει φύγει από τη ζωή. Ο Χένρι είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2016, λίγο μετά τα πρώτα του γενέθλια, μετά από επίμονο εμετό και απώλεια βάρους. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του όγκου και δέχθηκε περαιτέρω θεραπεία μέσα στις αρχές του 2017.

Τότε, ο καρκίνος επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο και ο Χένρι πέθανε τον Ιανουάριο. Η σύζυγός μου, οι μεγάλοι αδελφοί του και εγώ είναι συντετριμμένοι.

Ο Χένρι ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν έξυπνος, αστείος και άτακτος και είχαμε πολλές υπέροχες περιπέτειες μαζί, ειδικά αφού είχε επιστρέψει σπίτι μετά από δεκαπέντε μήνες στα νοσοκομεία. Θα προσπαθήσω να μην τρελαθώ από τη θλίψη.

Δεν θέλω να χάσω την όμορφη ζωή τους. Ανυπομονώ για περισσότερες εμπειρίες μαζί τους. Ζητώ την κατανόηση και τον σεβασμό σας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν έγραψα εδώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52