22/01/2019 15:55:55

Απειλές Ερντογάν σε Κύπρο και Ελλάδα: Κάνουν μαγκιές μέχρι να δουν το στρατό μας

Απειλές Ερντογάν σε Κύπρο και Ελλάδα: Κάνουν μαγκιές μέχρι να δουν το στρατό μας - MediaΕυθείες απειλές εκτόξευσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια με την εμβόλιση σκάφους του λιμενικού από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.

«Μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις έρευνες ανοιχτά της Κύπρου με τις έρευνες στην ΑΟΖ και τις κινήσεις στις βραχονησίδες... Προειδοποιούμε όσους κάνουν λανθασμένους υπολογισμούς στην Κύπρος και το Αιγαίο να μην κάνουν λανθασμένες κινήσεις» ανέφερε την Τρίτη μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του.

«Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τα αεροσκάφη, το στρατό και τον στόλο μας» απείλησε. Υπερεκτιμούν, τις δυνατότητες τους, στο Αιγαίο και την Κύπρο, πρόσθεσε.

Συμβουλεύουμε, σημείωσε ο τούρκος πρόεδρος, τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα κυπριακά κοιτάσματα να μην υπερβαίνουν τα όρια, στηριζόμενες στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.