search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Β. Κικίλιας: Να μαζευτούν Μπουτάρης, Τσίπρας για το Σκοπιανό

13.02.2018 09:42
«Κλείδωσε» το lockdown για έναν μήνα - Επιβεβαίωση από Κικίλια - Προς ανοιχτά δημοτικά, κλειστά λύκεια, ερωτηματικό για τα γυμνάσια - Media

Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον “ετερόκλητο όχλο”, όπως τον αποκάλεσε. Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν!» τόνισε μιλώντας στον Antenna ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο της πόλης είπε πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία» και διερωτήθηκε αν ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι Δήμαρχος.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως όταν η ΝΔ λέει «όλα στο φως χωρίς κουκούλες», αυτό δεν είναι απλώς μια φράση.

«Το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βοηθάει σε μια θεσμική καμπή που η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας.

Ποιο είναι το περιβάλλον; Μια προανακρατική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε πως θα το περάσει κάτω από το χάλι. Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός», τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας. «Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11