search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:30
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο Ισραήλ: «Να παραπεμφθεί για διαφθορά ο Νετανιάχου» προτείνει η αστυνομία

13.02.2018 19:05
Νετανιάχου: Όποια χώρα επιτεθεί στο Ισραήλ «θα δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα» - Media

 

Δραματικές εξελίξεις στο Ισραήλ, καθώς η αστυνομία της χώρας προτείνει την άσκηση δίωξης κατά του πρωθυπουργού Μπένγιαμιν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι δωροδοκήθηκε με το ποσό των 100.000 δολαρίων σε δώρα από επιφανείς Ισραηλινούς, προκειμένου να τους εκδοθούν 10ετείς βίζες για τις ΗΠΑ.

Επίσης, σε μια δεύτερη υπόθεση, ο Νετανιάχου φέρεται να ζήτησε υποστήριξη από εκδότη μεγάλης ισραηλινής εφημερίδας, με αντάλλαγμα τον έλεγχο μιας άλλης φιλοκυβερνητικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με την έγκριτη ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ, η αστυνομία κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας ότι έδρασε εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και ζητά να παραπεμφθει και για τις δύο υποθέσεις.

Ο Νετανιάχου έχει αρνηθεί κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες και μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση και κατά του αρχηγού της αστυνομίας και άλλων αξιωματικών που εμπλέκονται στην έρευνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28