search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Στη φυλακή ηλικιωμένος γιατί κλώτσησε σκύλο – Είπε ότι μπλέχτηκαν τα πόδια του

14.02.2018 10:28
«Ο πιο πιστός φίλος» - Σκύλος περίμενε τέσσερις μέρες στην γέφυρα που είδε το αφεντικό του να αυτοκτονεί (Video) - Media

 

Σε φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου  από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ένας 83χρονος, γιατί είχε κλωτσήσει ένα δεσποζόμενο σκυλάκι.

Αν και ο ίδιος  αρνήθηκε στην απολογία του ότι χτύπησε το ζώο, το δικαστήριο δε δέχτηκε τους ισχυρισμούς του. Σύμφωνα με όσα παρουσιάσθηκαν  στο δικαστήριο, το περιστατικό διαδραματίσθηκε έξω από γραφείο στην οδό Φαρών.

Το σκυλάκι βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, το οποίο είχαν αφήσει εκεί οι ιδιοκτήτες του μέχρι να ολοκληρώσουν τη δουλειά που είχαν. Ο ηλικιωμένος, βγαίνοντας από το γραφείο, βρέθηκε μπροστά στο μικρόσωμο σκύλο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίσθηκε μπερδεύτηκε με το σκύλο και απλώς με το πόδι του, για να μην πέσει, το έσπρωξε πιο πέρα. Οι ιδιοκτήτες του όμως έδωσαν άλλη διάσταση για το περιστατικό καθώς όπως είπαν ο ηλικιωμένος κλώτσησε το σκύλο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου.

Πηγή: tharrosnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33