search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Τις γερμανικές τοποθετήσεις παρουσιάζει η Μέρκελ

02.12.2011 07:51
Τις γερμανικές τοποθετήσεις παρουσιάζει η Μέρκελ - Media

Την Παρασκευή παρουσιάζει τους βασικούς άξονες των γερμανικών θέσεων, όπως θα παρουσιαστούν στην επικείμενη σύνοδο κορυφής, ενώπιον του κοινοβουλίου η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Την Παρασκευή παρουσιάζει τους βασικούς άξονες των γερμανικών θέσεων, όπως θα παρουσιαστούν στην επικείμενη σύνοδο κορυφής, ενώπιον του κοινοβουλίου η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέρκελ αναμένεται να υπογραμμίσει τη σημασία της διασφάλισης της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη, με περιορισμένη αλλαγή των συνθηκών, ενώ θα επαναλάβει την αντίθεσή της στην έκδοση ευρωομολόγων. Παράλληλα, σε συνέντευξή της στη General-Anzeiger της Βόννης που δημοσιεύεται την Παρασκευή, η κ. Μέρκελ σημειώνει εκ νέου την αντίθεσή της στην έκδοση ευρωομολόγου χαρακτηρίζοντάς το «λάθος εργαλείο στην παρούσα φάση, ακόμη και ζημιογόνο».

Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ όρισε υφυπουργό για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα. Πρόκειται για τον χριστιανοδημοκράτη βουλευτή και συνεργάτη της, υφυπουργό Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Ο τίτλος του Φούχτελ είναι «εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» και η εντολή που έχει λάβει από την Μέρκελ είναι να αναζωογονήσει την ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων στόχων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:32